TheCombatZone - [EPJ] & [ADBH]

Match s ADBH squadem byl domluven jako odveta za ostudnou porážku, kterou nám nedávno způsobily. Naposledy se silně oháněli pravidly TCZ (a to POUZE v době, kdy se jim to hodilo, jinak na ně dlabaly) a tak sme se na ně pořádně naučili :) Právo výběru mise pro první kolo měli oni a vybrali si CastleKeep CTF. Tu sme však odmítli, protože podle pravidel musí být neoficiální mapa schválena oběma squady minimálně týden před bojem. Takže si nakonec vybrali TCZMAP02, kterou jsem alespoň já (Machr) hrál poprvé. Je to Team Deathmatch bez respawnu.

Asi tak do 27 minuty prvního kola vedli ADBH 3:2 na fragy (!!), pak mě však Kosčík, který už poletoval za racka nad krajinou upozornil na jednoho snipera vlevo od města. Toho jsem těsně před koncem zastřelil sniperkou, když se zcela nemožně plazil přes dlouhou nekrytou část bojiště. Kromě pochvali spoluhráčů jsem si vysloužil i tuto poznámku od protihráčů: "fucking cheating bastard i'm contacting tcz about this". Fakt je to k posrání vybojovat takhle remízu kousek před koncem :)))

Takže se první kolo opakovalo, tentokrát sme ho vyhráli o dva fragy. Stále se oháněli neexistujícím pravidlem, že se nemají používat rackové na průzkum. Osobně si myslím, že je to pouze jejich blbost, že je nepoužívali taky (alespoň to tvrdili, ale několik jejich racků mě taky bedlivě sledovalo...).

Pak přislo druhé kolo, kde sme měli právo výběru my... vyhrála to mise TCZ 2-20 CTF Everon :) Oni si vybrali podle předpokladu východní stranu. Stejně jako oni sme prakticky jen kempovali, pouze VelkejMachr podnikal úspěšně průniky hlubou na jejich území (dokonce i za něj :))) Díky skvělému výkonu všech zůčastněných a taky šesti killům a pouze jednomu úmrtí Machra se podařilo vybojovat těsné vítězství 10:9

ADBH squad porážku přiznal, ale jejich leader nezapomněl na kreténskou poznámku:

we played the first map02 S from the downloads and as it was a tdm because they were losing on points they decided that they would result in un sporting like behaviour and use their dead guys (sea gulls) as spotters i`m sorry to say but i think that rather unfair so as they got a draw we asked them to meet at the fountain in the centre of town and yet again they still carried on spotting

Děkuji všem zůčastněným hráčům EPJ:

Flycon, Kosčík, Kulich, Stabily, Sabot, Maverick, VelkejMachr, Mech