TheCombatZone - [EPJ] & [MIT]

Po pěti remízách, po dvou pádech serveru a konečně i po dvou našich vítězstvích skončil tento nejdelší boj v historii Elitní Pivní Jednotky :o) Zápas s [MIT] squadem trval celkově okolo pěti hodin a odehrán byl proto na dvakrát.

Původně se začínalo na našem serveru, ale ten dvakrát za záhadných okolností spadl a tak z prvních dvou zápasů nebylo nic. Bohatě to ovšem stačilo na zjištění, že [MIT] je maximálně kempující squad. Původně byly zapnuty externí pohledy, takže šlo jen o to, sledovat půl hodiny horizont, zda na něm někde nevykoukne hlava...

První remízi sme obvykle zachraňovali my a to několik sekund před koncem :) Neexistuje lepší pocit, než trefit kempujícího do hlavy, který díky externímu pohledu místo do mě, pálil jako blbec do hlíny :)

Po dvou pádech serveru a několika remízách přišlo i naše první vítězství :) Ale jelikož bylo kolem půlnoci, další zápas se odložil na pátek 24.května 2002.

Tentokrát se hrálo již s nastavením serveru dle pravidel TheCombatZone, ale jelikož [MIT] squad je vychcanej jak díra do sněhu, dalo to dost práci. Nakonec na to doplatili oni, bez zapnutých "friendly tagů" si způsobili několik "friendly fire" a tím nám zajistili další remízu :) Předposlední zápas už vypadal vítězně pro nás, ale několik minut před koncem nám nějakej zmrd zníčil techniku na respawnu a byla z toho další remíza :( Flycon je sice zjebal, že tohle dělaj sráči, ale zároveň nepřímo naznačil, že v dalším kole je čeká totéž :))) V posledním kole dokázal LordTomk odolat útoku granátometu a nakonec zníčil RPGéčkem jeden jejich vehikl. Stáhli sme se k vlajce a dva z nás hlídali techniku ukrytou u respawnu. Vedli sme o několik bodů a MIT museli zahájit útok, ten se jim nakonec vyvedl, ukradli nám UAZ (kdopak ho zapomněl "upgradnout", he ?) i s vlajkou... Kosčík sice RPGečkem minul ujíždějící UAZ, ale někdo od nich hrál evidentně za EPJ a pohotově UAZ zlikvidoval :))) Vlajku nedonesli a my po druhé vyhráli. Huráááááá.

Účastníci:
LordTomk, Flycon, Kosčík, VelkejMachr, Maverick, Píža (?), Kulich, Sabot, Stabily (?)