TheCombatZone - [EPJ] & [SWAF]

Poprvé sme se utkali s týmem, který je v popředí hodnocení TheCombatZone a zároveň poprvé s nastavením serveru dle pravidel TCZ. To znamená mimojiné žádné externí pohledy, díky kterým to byl opravdu nádherný boj do poslední chvíle bez přílišného kempování...

1.kolo (CTF 2-20 Everon), východ

V jednu chvíli nás bylo evidentně méně v obraně, [SWAF] squad toho využil a celkem bez problémů odnesl vlajku až do své základny... 0:1. VelkejMachr se snad poprvé v životě vydal do útoku lesem od východu. Smrti LordaTomka tam sice nezabránil, ovšem pak ho hned dvakrát pomstil :-) Poté, co LordTomk znovu dorazil od respawnu až k jejich základně od moře, vydal se VelkejMachr západním směrem přímo k vlajce, kterou obklopil kouřem dýmovnic. LordTomk sebral vlajku a VelkejMachr likvidoval nepřítele přicházejícího z respawnu. To se ovšem dělo jen krátkou chvilku, naštěstí již LordTomk stihl zaběhnout do bezpečnější oblasti údolí. Tam ho však zřejmě "přežvejknul" nepřátelský humr. Na sebrání vlajky zapomněli a propásli tak rozhodující šanci. LordTomk se vydal v BMP k oblasti, kde zanechal vlajku, kterou se již pokoušelo získat několik členů z [SWAF]. Pod palbou Flycona a Kosčíka toho příliš nedokázali a LordTomk tak mohl vlajku sebrat a odvézt k našemu stožáru... Do konce chybělo něco málo přes dvě minuty a na našem stožáru nebyla vlajka ! Sabot_vs_Heat se tak stal terčem výhružek, protože to byl právě on, kdo zastřelil posledního zlodějíčka vlajky, ale ukradenou vlajku nevrátil :-) Nakonec se mu mrtvolku s vlaječkou podařilo těsně před koncem najít a čekajícího LordaTomka tak nechat dokončit dílo... 1:1, na body 56:50.

Né příliš štastnou premiéru absolvoval Piža, který na začátku vypadl ze hry...

2.kolo (CTF 2-20 Everon), západ

Problémy v lese způsobily, že nakonec byl v útoku defakto jen LordTomk, kterému se podařilo proklouznout až do nepřátelské vesnice. Tam velice dlouho bez výstřelu operoval a nakonec v nepřátelském BMP dovezl vlajku až k nám... 1:0. [SWAF] se tak nutně museli pustit do útoku, kde ovšem umírali pod palbou Flycona, Kosčíka a Pižiho :-) Pro LordaTomka to byl také impulz a úspěšně ukradl druhou vlajku :-) LordTomk však za záhadných okolností (náraz do zdi ?) zemřel těsně před našim stožárem a několik okamžiků poté hra skončila :-))) Na vlajky 1:0, na body 52:14.