OFPLeague - [ViTeZ] & [SKEPJ]

Guru - šéf squadu [ViTeZ] z USA Je to tady panove !!! Elitni Pivni Jednotka si pripsala dalsi vitezstvi, tentokrat v ramci OFPLeague (www.ofpleague.com) se squadem [ViTeZ] z USA (http://ofpspetznaz.cjb.net)!!!

Byli dobri, ale my sme byli lepsi :-)

Hrala se mapa OFPL CTF1 a hralo se o vlajky. V prvnim kole se podarilo vyuzit taktiku "Robotron's quick attack" :-)) kdy se Robotron okamzite zmocnil dzipu, dojel pro jejich vlajku, a co vic, dovezl ji take zpatky ! 1:0. Pak se zacalo toto skore spise branit, protoze jejich squad hral fakt dobre a snazili se slohnout vlajku za kazdou cenu. Hodne nas podporil sniper Flycon, ktery hlidal od sameho zacatku a ze strategicke pozice bezpecne likvidoval vse, co se blizilo k nasi vlajce. Diky tomu na skore jednoznacne vyhral.

Slozeni prvni skupiny bylo:
LordTomk, VelkejMachr, Flycon, Yarex, Robotron, Feri

Druhe kolo zacalo pro nas podstatne hur, [ViTeZ] totiz pouzili nasi taktiku proti nam :-( Slohli nam vlajku primo pred nosem (Armored_Sheep by mohl vypravet :-))) Nasi se sice nekolikrat dostali az k jejich vlajce, ale vzdy to koncilo smrti :-( Druhe kolo 1:0 pro [ViTeZ]

Slozeni druhe skupiny bylo:
Armored_Sheep, FastIkarus, Eugen, Jerry_the_Sniper, McGreen, Koscik

Guru - šéf squadu [ViTeZ] z USA A jak to tak bejva, kdyz je remiza, prichazi na radu prodlouzeni. Prognoza nekterych se naplnila, nehralo se o vlajky, ale o fragy (zabiti/umrti), obe strany podstive branili a zapas rozhodoval minimalni pocet utocniku, kteri opatrne krosili vse, co slo proti nim (treba ja - Machr :-))) [ViTeZ] opet pouzil nasi strategii, ale bez uspechu, dva nepratelske UAZ se u nasi vlajky ocitly pod silnou palbou snad vsech nasich, bohuzel jsem to odnesl od Yarexe i ja VelkejMachr :-( Yarex si pripsal zrejme vubec nejvic friendly killu :,-( Vlajku nebylo mozne sebrat na obou stranach a tak se vetsinu casu hralo jen o to, kdo nasbira vic fragu. Ja jsem oxidoval celkem dlouho vpravo od jejich vlajky a strilel vse, co okolo ni prislo. Stihl sejmout asi tri, nez jsem to schytal :-( Pak prisel strategicky moment, vzal jsem to levou stranou, hned zezacatku jsem to dostal do nohy z dalky, takze jsem se mohl pouze plazit. Stestim bylo, ze jsem do dostal zrovna u kere, takze jsem se mohl rychle schovat. Pak jsem se az do konce mise plazil k jejich vlajce a sbiral cenne body, protoze se jim nejak moc zamlouvala leva strana bojiste :-))) Diky tomu jsem si odnesl nejlepsi skore a castecne tak pomohl nasbirat rozhodujici fragy. Treti kolo sme vyhrali na fragy a tak VYHRALI CELEJ TENTO BOJ !!!
HURAAAA !!!

Slozeni skupiny pro 3.match bylo:
LordTomk, VelkejMachr, Flycon, Yarex, Robotron, Feri

Clanleader ze squadu [ViTeZ] se sice jeste dlouho vymlouval a manipuloval s pravidly OFPLeague, ale nakonec nase vitestvi uznal !!!

Dekuji vsem ucastnikum za odvedenou praci !!!

Autorem článku je VelkejMachr z [SKEPJ]